Email Marketing

promovare email marketing

CE SE INTELEGE PRIN EMAIL MARKETING ?

Promovarea prin email este o forma de marketing online direct care utilizeaza posta electronica pe post de mijloc de comunicare a informatiilor promotionale unei audiente bine targetate.
Email marketingul se foloseste pentru dezvoltarea relatiilor dintre business-ul dumneavoastra si actualii clienti, precum si dezvoltarea unei relatii cu potentialii clienti pentru a incuraja loialitatea consumatorilor si revenirea lor.
Acest tip de promovare este cel mai rapid din punct de vedere al rezultatelor, daca o campanie este bine realizata rezultatele apar in primele ore din momentul efectuarii trimiterii de emailuri.

email marketing

DE CE ESTE EMAIL MARKETING IMPORTANT PENTRU BUSINESS-UL DUMNEAVOASTRA ?

  1. COST MIC. Cand vorbim de email marketing, costul fizic al unui email fata de trimiterea prin posta a materialelor publicitare este cu mult mai mic.
  2. INCURAJEAZA RASPUNS DIRECT. Marketingul prin email incurajeaza persoanele sa dea click pe continutul afisat fiind directionate imediat catre site-ul in care se poate face vanzarea unui produs, acordarea unui voucher, etc.
  3. CREARE USOARA A CAMPANIILOR. Timpul necesar pentru a produce o campanie de email marketing este substantial mai mic decat cel pentru a produce o campanie de dircet mail.
  4. USOR DE PERSONALIZAT. Cu ajutorul interfetelor specifice, este foarte usor sa personalizezi un email spre deosebire de schimbarea materialelor de marjeting direct (brosuri, flyer, etc).
  5. POATE FI TESTAT. Un alt avantaj major cand vorbim de email marketing este faptul ca se pot trimite si testa simultan mai multe camoanii putandu-se astfel ajusta si alege in urma analizei, campania cea mai eficienta.
  6. INTEGRARE USOARA. Prin combinarea email marketingului cu alte forme de media precum direct mail sau sms, raspunsul generat de o astfel de campanie poate fi cu mult crescut.